menu 
 ehealth 

Medewerkers

Adrie Heijnen
Adrie Heijnen
Huisarts


Adrie is sinds 1987 werkzaam in deze praktijk met heel veel plezier en is van plan nog zeker 7 jaar te blijven werken als huisarts.

Adrie heeft veel kennis op het gebied van Hiv en andere geslachtsziekten, (terminale) thuiszorg en is tevens werkzaam als seksuoloog.
Op donderdagavond en woensdagmiddag houdt hij hiervoor extra spreekuur in een apart opgezet centrum: Seksuologie Centrum Amsterdam tevens in de Koestraat 5a.

Daarnaast is de praktijk sinds 1998 een opleidingspraktijk voor jonge huisartsen. Dit betekent in de praktijk dat er jaarlijks een andere arts in opleiding meewerkt. Hoewel Adrie het persoonlijk contact met zijn patiënten hoog in het vaandel heeft staan, kan hij niet altijd zelf voor iedereen beschikbaar zijn. Goede zorg voor alle patiënten door alle medewerkers hoopt hij te waarborgen door er zorg te dragen dat het computersysteem up to date is, met daarbij oog te hebben voor de goede en juiste verslaglegging daarin, zodat goede zorg voor iedereen is gewaarborgd. (En zoals de meesten van jullie weten is hij een liefhebber van Apple computers).

Anne Conijn
Anne Conijn
huisarts

 

 

 

 

Olivia Lodeizen
Huisarts i.o.

Mijn naam is Olivia Lodeizen en ik ben 32 jaar. Ik woon al 13 jaar in Amsterdam en heb hier ook mijn opleiding Geneeskunde gedaan, aan de UvA/AMC. Voordat ik de huisartsenopleiding begon heb ik bij de Chirurgie gewerkt en heb ik onderzoek gedaan naar prostaatkanker. Nu zit ik in mijn derde en laatste jaar van de huisartsenopleiding. Het leukste van het huisartsenvak vind ik de diversiteit aan klachten die voorbij komt, maar ik geniet ook altijd erg van het sociale aspect van het vak. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich bij mij op zijn/haar gemak voelt en gehoord.

 

 

Olivia zal van september 2020 tot juli 2021 werkzaam zijn als huisarts in opleiding in de praktijk.

 

Praktijkondersteuner - somatiek
Petra Stouten
Praktijkondersteuner-somatiek

 

Petra Stouten werkt 2 dagen in de week als praktijkondersteuner.
Zij is speciaal opgeleid voor het begeleiden van mensen met een chronische ziekte, U kunt terecht voor:

  • Controle suikerziekte (Diabetes Mellitus II)
  • Hoge bloeddruk (hypertensie)
  • Astma/emfyseem (COPD)
  • Hart- en vaatziekten
  • Longfunctieonderzoek (spirometrie)
  • Adviezen voor stoppen met roken
  • Complexen zorgvragen bij ouderen
Brigitte Everaars
Brigitte Everaars
Doktersassistente/SOH

Brigitte is naast doktersassistente ook Spreekuur Ondersteuner Huisarts. Zij kan zelfstandig klein letsel en veel voorkomende klachten afhandelen of doorverwijzen indien nodig. Vaak is snel duidelijk of een spoedbehandeling nodig is en hoeft de huisarts er niet noodzakelijk bij te komen waardoor hij meer tijd heeft voor complexere problematiek. Tevens is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de praktijk. Zij heeft een eigen spreekuur voor het verrichten van eenvoudige medische handelingen en verzorgt in principe ook de uitstrijkjes op baarmoederhalskanker.

 

Carine Reuser-Keller
Doktersassistente

Carine verricht eenvoudige medische handelingen zoals oren uitspuiten, bloeddruk metingen, hechtingen verwijderen, wondverzorging, injecties toedienen, urinecontroles bij verdenking op een blaasontsteking en afname soa testmateriaal.

Megan Sterkenburg
Doktersassistente

Megan verricht eenvoudige medische handelingen zoals oren uitspuiten, bloeddruk metingen, hechtingen verwijderen, wondverzorging, injecties toedienen, urinecontroles bij verdenking op een blaasontsteking en afname soa testmateriaal.

POH-GGZ
Annemieke Maandag
Praktijkondersteuner GGZ

 

Annemieke werkt sinds 2017 voor huisartsenpraktijk Heijnen, zij ondersteunt, begeleidt en behandelt  (kortdurend) en verwijst zo nodig patiënten met psychische, psychosomatische en psychosociale problemen. Zij werkt op de woensdag in de praktijk en het heeft de voorkeur dat verwijzing naar haar via de huisarts lopen.

Bij aanmeldklachten kan gedacht worden aan:
* somber voelen,
* angst, paniekgevoelens,
* stress en slaapproblemen,
* problemen op gebied van werk, studie, sociale contacten, opvoeding, ziek-zijn of
het meemaken van ingrijpende gebeurtenissen.

Annemieke werkt sinds 1992 in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Voordat zij bij Adrie Heijnen startte heeft ze 6 jaar bij een huisartsenpraktijk op IJburg gewerkt.
 
Zij is o.a. geschoold in cognitieve gedragstherapie, contextuele hulpverlening, emotieregulatietraining, dialectische gedragstherapie en verslavingszorg en is gecertificeerd POHggz.

Wanneer de problemen in kaart zijn gebracht bekijkt zij samen met u of u binnen de huisartsenpraktijk geholpen kunt worden of dat er andere behandeling nodig is.

Maayke Dost
POH/GGZ

Maayke Dost werkt sinds Januari voor huisartsenpraktijk Heijnen, zij ondersteunt, begeleidt en behandelt  (kortdurend) en verwijst zo nodig patiënten met psychische, psychosomatische en psychosociale problemen. Zij is werkzaam op de dinsdag.