menu 
 ehealth 

Actueel

Coronavaccinatie

Wij begrijpen dat er veel vragen zijn over de coronavaccinatie. Is het veilig, hoe is de aanpak en welk soort vaccin ga ik krijgen. Veel antwoorden en uitleg op deze vragen kunt u vinden op onderstaande website van het rivm.

Er is een landelijk informatienummer opengesteld voor informatie over de Covid-vaccinaties. Het informatienummer is 0800-1351 (zeven dagen per week 8.00-20.00 uur) of online op www.coronavaccinatie.nl.

 

 

 

 

 

 

Coronavirus

Denkt u aan het Corona virus? Wij verzoeken u vriendelijk niet naar de praktijk te komen want dan zou u andere mensen kunnen besmetten. Neem eerst telefonisch contact op! Wij begrijpen dat er veel vragen bij u kunnen ontstaan betreffende het coronavirus. Via https://www.thuisarts.nl onder de zoekopdracht coronavirus kunt u alle relevante informatie hierover vinden en tevens op https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus. Deze site wordt dagelijks bijgewerkt.

Lunchpauze

Wij hebben van 12.30 - 13.00 uur lunchpauze. Wij stellen het zeer op prijs als u buiten deze tijden om contact met ons opneemt. Dank!