menu 
 ehealth 

Wilt u uw corona vaccinatiegegevens inzien? Geef het aan ons door.

Sinds kort biedt het RIVM de mogelijkheid om online uw eigen vaccinatiegegevens in te zien. Dit kan alleen als de gevaccineerde daarvoor toestemming heeft gegeven aan de huisarts.

Indien u daar graag inzicht in zou willen kunt u contact met ons opnemen (bij voorkeur via mail, het patientenportaal of contactformulier op onze website) en zullen wij de gegevens doorsturen naar het RIVM.

Let op: het kan nadat uw keuze is doorgegeven een aantal dagen tot een week duren voor de gegevens zichtbaar zijn op het RIVM!

 

 

Praktijkovername en covidvaccinatie

Beste patiënt,

Huisartsenpraktijk de Bruijne is onlangs overgenomen door Huisartsenpraktijk Heijnen. Dit betekent dat het een stuk drukker is aan de telefoon en het kan zijn dat u langer in de wachtrij staat dan dat u gewend bent.

Graag willen wij u vragen om herhaalrecepten zoveel mogelijk via de voicemail of online aan te vragen! Voor niet dringende zaken kunt u ook een mail, e-consult of contact formulier insturen op onze website. Komt u er niet uit dan kunnen wij u uiteraard gewoon telefonisch te woord staan.

Voor vragen over de covidvaccinatie willen wij u verwijzen naar het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

Afspraak maken voor covidvaccinatie: https://vragen.coronatest.nl/vraag-en-antwoord/vaccineren/volgorde-van-vaccinatie/hoe-maak-ik-een-afspraak-voor-vaccinatie-tegen-corona-2/

 

 

 

 

CORONA VACCINATIE

03-05-2021,

Beste patiënt, Heeft u een vraag over de coronavaccinatie? Bel dan svp het informatienummer van het RIVM: 0800-1351. Hier kunt u terecht voor al uw vragen omtrent de coronavaccinatie.

Iedereen met een medische indicatie (griepselectie) geboren tussen 01-01-2003 en 31-12-1961 zal door de GGD gevaccineerd worden. In de eerste en tweede week van mei kunt u een uitnodiging verwachten.

Indien u patiënt bent geboren tussen 1951 t/m 1960 en u heeft nog geen oproep ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wij horen het graag als u reeds gevaccineerd bent óf als u afziet van de vaccinatie.

Let op: Wij vaccineren alleen met AstraZeneca en zullen naar verwachting geen ander vaccin beschikbaar krijgen.

Covidvaccinatie